HØJ Elitehåndbold forlænger samarbejdet med cheftræner Jesper Fredin

Halvvejs inde i sæsonen 2020-2021 har HØJ Elites ledelse og cheftræner Jesper Fredin indgået aftale om at forlænge samarbejdet med endnu en sæson, hvilket begge parter meget tilfredse med.

Selvom pointhøsten i denne sæson har været lidt tynd efter Corona-nedlukningen, synes vi fortsat, at vores 1. divisions trup er i rigtig fin udvikling, og det skyldes selvfølgelig dels spillermaterialet, men lige så meget Fredins tilgang til opgaverne på og uden for banen og hertil hans store engagement i at få projektet til at lykkes”, fortæller direktør i HØJ Elite Lars Vinther.

Vi har en konkret plan om fortsat udvikling af klubben, både på den sportslige del og på det organisatoriske uden for banen, og Fredin bidrager rigtig meget til den udvikling, fordi han har stor indsigt, stort engagement og et stort netværk i håndboldverdenen”, siger Lars Vinther.

Om fortsættelsen af samarbejdet siger Jesper Fredin selv:

Jeg er først og fremmest glad og stolt over, at HØJ Elite har peget på mig til at fortsætte arbejdet med udviklingen af klubben. Jeg har gennem flere sæsoner været en stor del af opbygningen af projektet, og jeg har hele vejen igennem oplevet en stor og flot udvikling hvert år. Med indflydelse på beslutningerne om klubbens udvikling, har jeg fået mulighed for mig at sætte mit eget præg, og jeg er enormt stolt over den udvikling både klubben og jeg selv har gennemgået de seneste år. HØJ Elite har et ambitionsniveau, der tiltaler mig meget, men klubben har samtidig en stor forståelse for vigtigheden af at ”skynde sig langsomt”. Kombinationen af ambition og fornuft tror jeg på er den helt rigtige tilgang i jagten på, at HØJ Elites herrer en dag kan blive et hold i håndboldligaen. Vi er nået der til, at fundamentet er ved at være på plads, og jeg glæder mig til, at vi skal høste den resultatmæssige frugt af det hårde arbejde, der er gjort de senere år. Sidst, men vigtigst af alt, føler jeg mig rigtig godt tilpas i HØJ. Klubben, dens medlemmer og folkene bag står mig nært, og jeg var derfor ikke i tvivl om, at en forlængelse i HØJ Elite var det rigtige for mig både sportsligt og personligt”.

Helle Rasmussen, der er formand i HØJ Elite og i moderklubben HØJ, peger på, at forlængelsen af samarbejdet med Jesper Fredin også betyder, at han kan fortsætte sit arbejde med klubbens mange unge talenter på drengesiden:

I denne sæson har vi for alvor taget fat på at få bygget en talentuddannelse op for de særligt ambitiøse og målrettede spillere i klubben, og i den forbindelse spiller Fredins trænerindsats og håndboldekspertise en meget vigtig rolle. Talentuddannelsen har ligesom al anden håndbold været en smule Corona-ramt, men vi fortsætter med at udvikle tilbuddet i et samarbejde mellem klubbens dygtige trænere, vores talent- og udviklingsansvarlige Nicolai Hoxer og altså Jesper Fredin, og det er jeg rigtig glad for”.

Yderligere oplysninger kan fås hos direktør Lars Vinther på tlf. 20977930 eller hos cheftræner Jesper Fredin på tlf. 31424334.