HØJ Elitehåndbold har forlænget med den talentfulde playmaker Marcus Stroustrup

21-årige Marcus Stroustrup – alias Marlo – er i gang med sin anden sæson for HØJ Elite; og det skal blive til mange flere, for de to parter har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2024.

Cheftræner Jesper Fredin siger om forlængelsen: ” Jeg er ekstremt glad for, at Marcus har valgt at blive i HØJ til 2024. Marcus blev allerede fra sæsonstarten sidste år en stor offensiv profil på vores hold, og han har haft en flot udvikling gennem sit første år i HØJ Elite. Hans hurtige retningsskifte og flair for spillet passer rigtig godt ind i den måde, vi spiller angrebshåndbold på, og han er en stor udfordring for vores modstandere. Marcus har ovenikøbet tilegnet sig nogle defensive kompetencer og er blevet to-vejs spiller tidligere, end vi havde forventet; det betyder, at vi også får et større bidrag til vores kontrafase”.

Marcus Stroustrup kom til HØJ Elite op til sæsonen 2020-2021 efter fire år i GOG, hvor han som U19-spiller var med på GOG’s herrehold i 2. division. Han har vundet EM-bronze med U18-landsholdet og vundet DM to gange som ungdomsspiller.

Allerede efter én sæson er Marcus en stor profil i 1. division, og jeg er utrolig glad for, at vi ikke skal spille imod ham de næste tre sæsoner, men derimod har ham med i vores ende af banen. Senest i vores 1/8-dels finale i mandags mod ligaholdet fra TTH Holstebro kunne alle se, at han var en udfordring for modstanderne”, siger Fredin.

Yderligere informationer fås ved henvendelse til cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.