HØJ Elitehåndbold og Tobias Myssing har fået papir på hinanden

tobias-myssing

HØJ Elitehåndbold har skrevet kontrakt med holdets unge førstevalg på højre fløj Tobias Myssing, der kom til klubben op til sæsonen 2020-2021 på noget, der må betegnes som et wild-card.

Cheftræner Jesper Fredin fortæller: ”Da jeg inden sæsonen talte med Tobias om at komme til HØJ Elite, lagde jeg ikke skjul på, at han ville indtræde i truppen som tredje valg på positionen, og at det var op til ham selv at vise sig frem og bide sig fast i 1. divisions truppen. Det må man sige, han har gjort, og det er gået stærkt. Tobias’ udviklingskurve har i denne sæson været stejlt stigende. Han er et skole-eksempel på, at hvis man er villig til at knokle benhårdt i det rette miljø, så kan man som ungdomsspiller udvikle sig til at blive starter i toppen af 1. division”.

Tobias Myssing er 20 år og har tidligere spillet i Rødovre, GOG og FIF. Han er ved at afslutte 3.g på Falkonergårdens Gymnasium. Myssing siger selv: ”Jeg synes, det har været en super lærerig sæson for mig personligt. Derudover har vi som hold leveret nogle flotte resultater og er klar til en forhåbentlig fantastisk næste sæson. Jeg glæder mig til at være en del af HØJ Elite også de næste to sæsoner”.

”Tobias og HØJ Elite er et fremragende match, og det glæder mig, at han fortsat kommer til at være en af bannerførerne i den store gruppe af talentfulde unge spillere, der er med til at tegne fremtiden i klubben. Til trods for, at Tobias i indeværende sæson stadig var U19-spiller, har han med masser af ærgerrighed og højt humør imponeret stort i 1. Division. Derfor var det også oplagt at kåre netop Tobias til Årets Gennembrud i truppen for denne sæson. Det bliver meget spændende at følge både hans og klubbens udvikling de kommende sæsoner”, slutter Fredin af.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til cheftræner Jesper Fredin på tlf. 31424334 eller direktør Lars Vinther på tlf. 20977930.

tobias-myssing-fløjskud
tobias-myssing-aarets-gennembrud