Hvad har vores playmaker Marlo og dametøj med hinanden at gøre?

Det korte svar er Butik Charlotte. De er nemlig personlig sponsor Marlo. Butik Charlotte er navnet på to lækre mode- og interiørbutikker i Egedal Centret og i Værløse Bymidte. Her kan du finde moderigtigt tøj til kvinder i alle aldre og lækker boligindretning.

Charlotte-butikkerne er ejet af de to søstre Tina og Susanne, som står sammen med Marlo. Butikken i Egedal har de haft siden 2011, hvor de sprang ud som selvstændige og overtog den butik som Susanne var butikschef i. Det har de ikke fortrudt – og det kan mærkes på den gode atmosfære, når du træder indenfor både i Egedal og i Værløse.

I Butik Charlotte kan du finde tøj til kvinder i alle aldre. Og alle aldre er også repræsenteret i ansigterne du møder i forretningen.

Det er nærmest som én stor familie – også i bogstaveligste forstand! Her møder du nemlig storesøster Tina, lillesøster Susanne, mor Lis, Tinas svigerdatter Caroline, Susannes datter Simone, Susannes tidligere chef Mette og til slut Bettina, som tidligere gik modeshows for butikken.

Læs mere på www.butikcharlotte.dk eller følg dem på Facebook @charlotteegedal.dk