Kom med Jeppe Jonasson på besøg hos Holte Vinlager i Holte

Efter formiddagstræningen i tirsdags tog vores forsvarsklippe Jeppe Jonasson turen til Holte, for at hilse på hans nye personlige sponsor Holte Vinlager i Holte. Her blev han modtaget af Jacob Gylling, der er medejer og direktør for de fire ”gamle butikker” (Holte, Virum, Hørsholm og Frederiksberg). Jacob er et kendt ansigt i HØJ regi, da han tidligere blandt andet har været træner og formand i klubben 😊

Jacob viste rundt i butikken og i kælderen, hvor man kan komme til vin- og spiritussmagninger. Samtidig fortalte han en masse gode historier. Blandt andet fortalte han om en gin, som Holte Vinlager har lavet i samarbejde med Veteranfonden. Den hedder Mission Gin og indeholder råvarer fra konfliktområder, hvor Danmark har haft udsendte soldater – enebær fra Balkan, safran, appelsin- og limeskal fra hhv. Irak og Afghanistan. Du kan læse mere om ginen her, og hvad overskuddet går til.

I dagens anledning havde Jacob desuden fået ”lavet” en Jeppe Jonasson vin og rom, der faldt i rigtig god jord, som det kan ses på billederne nederst😊

Historien bag den første Holte Vinlager butik

Det var her på Kongevejen i Holte at det hele startede tilbage i 1981. Karlin Nielsen, eller Kalle som han hedder i daglig tale, skiftede sin købmandsforretning ud med en ny tilværelse som vinhandler.

Købmandsånden lever dog stadig videre i bedste velgående, og service af den gode gamle type er noget som præger forretningen den dag i dag.

I dag tilbyder butikken:

  • 500 forskellige vine fra hele verden.  
  • Et stort udvalg af gavepakker og gavekurve, og leverer vin i hele landet.
  • Et godt og stort udvalg af kvalitets spiritus i mange forskellige prisniveauer.
  • Specialøl og specialiteter.
  • Gratis levering i Storkøbenhavn, Nordsjælland og HØJ område ved 12 flasker.
  • De kan lave firmalogoer på trækasser og etiketter.
  • De kan arrangere vin- og spiritussmagninger hos Jer eller i deres hyggelige smagekælder.
  • De arrangerer jævnligt Winemakers Dinner.

 Læs mere om butikken og hvad de kan hjælpe med her