Vores højreback Alex har været forbi Jens Winther Automobiler i Roskilde

Jens Winther Automobiler er ny personlig sponsor for Alex. Alex lagde derfor vejen forbi forretningen på Maglegårdsvej i Roskilde for at sige hej. Der fik han en rundvisning og lærte lidt om forretningen. Til sidst og ikke mindst fik han lov til at prøve en elektrisk motorcykel (se video nederst) 🙂

Jens Winther Automobiler – eller Jens Winther Roskilde i daglig tale, er i grundstenen en bilforretning i Roskilde. Forretningen er stiftet i 1962, af Jens Winther sr. og har siden da beskæftiget sig med salg, service og reparation af biler. Forretningen er i høj grad en familieforretning, som i dag drives af Jens Winther (jr.)

Jens Winther Roskilde er et meget benyttet værksted for BMW og Mini. Faktisk er Jens Winther Roskilde Danmarks ældste BMW Servicepartner og har siden 1966 været autoriseret af fabrikken i München!

På bilsiden, har Roskilde-firmaet også en stor separat afdeling, som tager sig af trafikskadede biler, med speciale i BMW, Mini, Peugeot, Citroen, Opel, VW, Audi, Skoda og Seat. Her arbejder man sammen med alle forsikringsselskaber, herunder også med tilbud om gratis lånebil i reparationstiden.

Ud over værkstedet for BMW og Mini, er Jens Winther desuden en af Danmarks største mc-butikker, hvor man er officiel salgs- og service partner for Honda, KTM, Suzuki og for amerikanske Zero (som producerer elektriske motorcykler).
Tag en tur forbi og se de flotte faciliteter!

Samarbejdet med HØJ Elite, er opstået af ønsket om at samarbejde med en lokal idrætsorganisation, som har interesse i at samarbejde med erhvervslivet.