Svensk ligamålmand tilknyttes herretruppen i HØJ Elitehåndbold

Når HØJ Elites herrer går på banen til 1/8-dels finalerne i Santander Cuppen næste lørdag, bliver det med en ny keeper på holdkortet, nemlig 32-årige Adam Krantz, der er kommet til fra den svenske ligaklub HK Malmö, hvor han har spillet de seneste to sæsoner.

Da det blev klart for os, at Frank Mikkelsen ikke vil blive klar til sæsonstart, havde vi behov for at afsøge markedet. Vi har været meget heldige med at finde en kapacitet som Adam, der har 10 års erfaring fra den svenske håndboldliga. Adam er træningsivrig og vil være en fremragende makker til Pauli. Han er en solid sidste skanse og en dygtig igangsætter, som er en vigtig kompetence på vores hold. Adam har gennem den senere tid trænet med truppen og været med på træningslejr. Han er på rekordtid faldet utrolig godt ind i gruppen, og vi mærker hele tiden, hvordan samspillet mellem ham og forsvaret udvikler sig”, fortæller cheftræner Jesper Fredin.

Jeg er kommet til HØJ fordi jeg, da jeg var på besøg, fik et meget godt indtryk af klubben og holdet. Det er nogle herlige fyre, som virkelig fik mig til at føle mig velkommen, og som desuden udgør et rigtig dygtigt håndboldhold. For mit eget vedkommende ser jeg frem til at prøve at spille i dansk håndbold og til den udfordring, at vi som hold skal vinde så mange kampe som muligt, så vi kan rykke op. Ud fra de kampe og træninger jeg har deltaget i indtil nu, synes jeg, at det virker som et realistisk mål, og jeg ser meget frem til at være med på rejsen”, siger Adam Krantz selv.

HØJ Elites herrer spiller 1/8-dels finalen i Santander Cuppen lørdag den 26. august kl. 15.00 i Royal Stage i Hillerød, hvor modstanderen er stærke BSH med bl.a. hjemvendte Rasmus Lauge på holdet. Billetter kan købes på Ticketmaster.