Tidligere HØJ-back vender stærkt tilbage

Fra næste sæson kan HØJ Elite stille op med en gammel kending i bagkæden, i form af Alexander Hansen. Klubben har indgået en 2-årig med den eksplosive bagspiller.

Alexander Hansen vender tilbage til HØJ Elite efter nogle år med en tilværelse som bl.a. ligaspiller i henholdsvis TMS Ringsted og SønderjyskE. Om sin foreløbige håndboldkarriere og skiftet tilbage til HØJ Elite fortæller Alexander Hansen selv:

”Jeg startede med at spille ungdomshåndbold i HØJ efterfulgt af 2 år som senior. Derefter har jeg spillet i TMS Ringsted, SønderjyskE og TM Tønder. Der er sket meget, siden dengang jeg sidst spille-de for klubben (red. HØJ Elite). Udover at de har fået en ny hal (red. Jyllingehallerne), oplever jeg specielt en stor udvikling i organisationen. Der er blevet bygget professionelle rammer op omkring HØJ, og deres ambitioner for fremtiden stemmer rigtig godt overens med mine egne. Klubben har mange spændende tiltag for de kommende sæsoner, og det betyder naturligvis også nye mål. Jeg har haft en god dialog med Jesper Fredin og resten af teamet, som jeg ser frem til at arbejde sammen med. Jeg glæder mig derfor meget til at vende tilbage til min barndomsklub og være en del af den udvikling, der allerede er godt i gang.”

Samarbejdet med Alexander Hansen er ikke ukendt for cheftræner i HØJ Elite Jesper Fredin, som kender Alexander fra hans fortid i klubben. Jesper Fredin peger på erhvervelsen af de bedste lokale talenter og spillere som værende vigtig:

”Alex” er først og fremmest lokal, hvilket vi glæder os over i HØJ Elite. Det er vigtigt for os, at vi kan tiltrække de største talenter og de bedste spillere fra lokalområdet. Det er lykkedes os med Alexan-der. Jeg har et stort kendskab til Alex, da jeg har trænet ham for en del år siden i HØJ, inden klubben blev professionaliseret. Offensivt er han altid farlig med sin hurtighed og eksplosive spillestil. Han har ikke behov for meget plads til at lave mål og assists, hvor han særligt er farlig med sit hurtige aftræk på skuddene og sit adrætte fodskifte. Han har tilmed gennem årene opbygget en stor stabilitet i sit spil og er blevet dygtig til at vurdere, hvornår han skal afgøre boldene eller ”spille den videre”. De-fensivt er Alex god på sine dueller, og selvom han indimellem i defensiven skal ”bokse” med en stregspiller, der både er højere og tungere end ham selv, taber han sjældent positionskampen. Trods sine kun 27 år, får vi i Alex flere års erfaring fra landets bedste række og den absolutte top i 1. divisi-on. Vi er både glade og stolte over, at kunne præsentere Alexander Hansen, som det næste led i be-stræbelserne på at forstærke HØJ Elite til den kommende sæson”.

Yderligere information kan fås hos cheftræner Jesper Fredin på telefon 31424334.